Åpent kjøp i 30 dager
Ingen toll eller momsgebyrer
Personlig service
Velg land
  • Sverige
  • Danmark
  • Suomi
  • DE

Viser priser inkl. moms

|

Gjør valg i brukernavnet til venstre
Hylte Hunting & Outdoor

Jakt

Skyting

Fiske

Klær & Sko

Friluftsliv

Hage

Skog

Hjem & Hushold

Bygg & Verktøy

Dyr & Landbruk

Tilbudshjørne

Hylte

/

Skyting

/

Våpenskap

Våpenskap

Lyddempere & TilbehørVåpenpleieKlikkpatronerLeirdueskytingBlinkerLuftgeværSkytestøtterSkytebrillerVåpenfutteral & VapenremmerPatronbokser & HoldereTilbehør for skyting

24 produkter

Sorter på: Popularitet

Produkter per side: 24

Scandinavian Safe SP88E Pistolsafe med kodelås Sort

Scandinavian Safe SP88E Pistolsafe med kodelås Sort

12.150 kr

På lager
Du har sett 24 av 24 Produkter
1

Våpenskap

Er du jeger og ser etter godkjente våpenskap? Hos oss på Hylte Hunting & Outdoor finner du våpenskap / sikkerhetsskap i flere størrelser og fasonger med både kodelås eller nøkkellås for rifler, ammunisjon og pistoler. Et våpenskap er også en perfekt oppbevaring for andre verdisaker som du har i hjemmet som penger, viktige papirer eller pass. Vi har hjemlevering på alle våre våpenskap!

I følge lov skal du som eier våpen og ammunisjon også oppbevare dem på en sikker måte. Alle våre våpenskap er SS3492 godkjente, noe som betyr at de oppfyller politiets krav til sikkerhetskap. Alle våpenskap er godkjent for 20 poeng/våpen.

Hos oss finner du Genzo og Genzo Prosafe våpenskap på 80 kg, 104 kg og 152 kg. Når du skal velge størrelse på våpenskapet ditt kan det være greit å tenke gjennom hvilke behov du vil ha på våpenskapet ditt allerede før kjøpet. Det kan være at du vill utvide våpensamlingen i fremtiden eller kanskje dere er flere jegere i familien som trenger å oppbevare våpnene sine? Blant våre modeller har 80 kg plass til 4 våpen, 104 plasser til 5-6 våpen og 152 kg plass til ca 12 våpen. I tillegg er det viktig å vite at dersom du velger å kjøpe et skap som veier under 150 kg, må du etter loven bolte dette til gulv og vegg. Men av sikkerhetsgrunner anbefales det at du også bolter på det største våpenskapet.

De fleste av våre større våpenskap leveres med innredning, våpenholdere og kolbestøttematte, men det finnes også en del tilbehør som fester og brannsikre brannbokser.
Kontakt oss

Velkommen til oss!

Vår styrke ligger i våre kunnskapsrike medarbeidere, som har lang erfaring med det vi selger. Jakt, fritid og jordbruk har vært vårt fokus siden 1911. Derfor kan du alltid føle deg sikker på at du får det rette svaret fra våre ærlige ansatte når du handler hos oss!

Vennlig hilsen Hylte Hunting & Outdoor

Om Hylte Hunting & Outdoor
Velkommen til oss
Kundeservice & Support
Dine rettigheter