Åpent kjøp i 30 dager
Ingen toll eller momsgebyrer
Personlig service
Velg land
  • Sverige
  • Danmark
  • Suomi
  • DE

Viser priser inkl. moms

|

Gjør valg i brukernavnet til venstre
Hylte Hunting & Outdoor

Jakt

Skyting

Fiske

Klær & Sko

Friluftsliv

Hage

Skog

Hjem & Hushold

Bygg & Verktøy

Dyr & Landbruk

Tilbudshjørne

Hylte

/

Informasjonskapsler

Om Informasjonskapsler

Vi på Hylte Jakt & Lantman AB, (556954-8950) (”Hylte Hunting & Outdoor”, ”vi”, ”oss” eller ”vår”) ønsker å være transparente om hvordan vi samler inn og bruker data og personopplysninger. Denne policyen beskriver hvilke informasjonskapsler (cookies) vi bruker og hvordan vi bruker dem, samt hvordan du kan hindre at informasjonskapsler lagres på enheten din.

Hvordan bruker vi informasjonskapsler?

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på datamaskinen din når du besøker et nettsted. Vi i Hylte Hunting & Outdoor bruker informasjonskapsler for statistiske formål og for å forbedre og tilpasse opplevelsen av nettstedet og vår markedsføring. Ved å bruke nettstedet vårt og/eller godta vår personvernerklæring, samtykker du til bruk av informasjonskapsler. Husk at hvis du velger å ikke akseptere informasjonskapsler, vil du ikke kunne gjennomføre en bestilling på hylte-lantman.com og annen funksjonalitet på nettstedet kan også være begrenset.

Hvordan slette informasjonskapsler?

Hvis du ikke aksepterer informasjonskapsler, kan du sette direkte i nettleseren din slik at den automatisk nekter lagring av informasjonskapsler, der kan du også stille inn slik at nettleseren din informerer deg hver gang et nettsted ber om å lagre en informasjonskapsel og også slette tidligere lagrede informasjonskapsler . Hvis du ønsker å velge bort personlig tilpasset markedsføring via Google, kan du følge lenken: Klikk her

Rediger innstillinger for informasjonskapsler

Klikk på lenken nedenfor for å redigere innstillingene for informasjonskapsler:

Cookie instillinger

Kontakt oss

Velkommen til oss!

Vår styrke ligger i våre kunnskapsrike medarbeidere, som har lang erfaring med det vi selger. Jakt, fritid og jordbruk har vært vårt fokus siden 1911. Derfor kan du alltid føle deg sikker på at du får det rette svaret fra våre ærlige ansatte når du handler hos oss!

Vennlig hilsen Hylte Hunting & Outdoor

Om Hylte Hunting & Outdoor
Velkommen til oss
Kundeservice & Support
Dine rettigheter