Åpent kjøp i 30 dager
Ingen toll eller momsgebyrer
Personlig service
Velg land
  • Sverige
  • Danmark
  • Suomi
  • DE

Viser priser inkl. moms

|

Gjør valg i brukernavnet til venstre
Hylte Hunting & Outdoor

Jakt

Skyting

Fiske

Klær & Sko

Friluftsliv

Hage

Skog

Hjem & Hushold

Bygg & Verktøy

Dyr & Landbruk

Tilbudshjørne

Hylte

/

Hage

/

Robotgressklippere & tilbehør

Robotgressklippere & tilbehør

RobotgressklippereTilbehør til robotgressklippereReservedeler til robotgressklippere

331 produkter

Sorter på: Popularitet

Produkter per side: 24

8 til å vise...
Husqvarna Automower® 435X Awd Robotgressklipper

Husqvarna Automower® 435X Awd Robotgressklipper

57.261 kr

63.024 kr

På lager

9%

Husqvarna Automower 310 Mark II Startpaket

Husqvarna Automower 310 Mark II Startpaket

19.695 kr

22.861 kr

Pakke

14%

Du har sett 24 av 331 Produkter

Robotgressklippere & tilbehør

Lei av å klippe gresset? Med en robotgressklipper får du alltid fantastiske resultater uten anstrengelse. Nyt selskap med familie og venner mens robotgressklipperen holder plenen din i perfekt stand. Ingen lyd, ingen eksos, ingen bekymringer - bare mer tid til det du elsker! Hos oss finner du flere ulike modeller av robotgressklippere og tilbehør fra kjente varemerker som Husqvarna Automower, Gardena, Honda, STIHL og AL-KO.

En robotgressklipper fungerer slik at den tar vare på plenen din på egen hånd ved å navigere rundt mer eller mindre tilfeldig og klippe gresset for deg. De fleste modellene tilbyr i dag muligheten til å spesifisere din egen klippeplan eller styre roboten helt fra en app i telefonen, noe som gjør det veldig enkelt å justere klippetidene. Ved for eksempel å tilpasse klippetidene til dagtid, reduserer du også risikoen for å kjøre på et piggsvin ved et uhell i hagen.

Du kan for eksempel stille inn roboten til å klippe gresset for deg på hverdager. Da kan du nyte den nyklippede plenen til helgen!

En robotgressklipper styres automatisk av dens innebygde datamaskin eller innebygd maskinvare som GPS og begrensningskabelen som du graver rundt plenen. For eksempel hjelper begrensningskabelen til å forhindre at rabattene dine blir kjørt over eller roboten din rømmer til naboen. Med begrensningsledningene bestemmer du i hvilket område robotgressklipperen din skal bevege seg.

For å vite mer nøyaktig hvilken modell av robotgressklipper som passer til hagen din, er det viktig å finne ut hvilke forhold tomten din har. Ikke bare se på hvor stort tomtearealet ditt er, men regn også mer på hvor stort gressarealet som skal klippes er. Maksimal indikasjon for hvor stort areal en robotgressklipper kan klippe er også vanligvis i forhold til en flat og rektangulær overflate, de fleste hager krever en gressklipper som tåler litt mer enn maksindikasjonen. Dersom plenen din har trange ganger, uregelmessige blomsterbed, flere klippeflater eller bare skal klippes delvis, kan det med fordel også se på modellene som tåler «kompliserte flater». Synes du det er vanskelig å bestemme deg for hvilken robotgressklipper som passer dine behov, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss for råd.

Når du har valgt hvilken robotgressklipper som passer til tomten din, er det på tide å få den på plass! Installasjonen av robotgressklipperen din kan gjøres selv, noe som betyr at du må måle hvor mye installasjonsmateriale du trenger som knotter, koblinger, koblinger og begrensningssløyfe. Mange leverandører har i dag ferdige pakker med installasjonsmaterialer som er beregnet for en bestemt overflatestørrelse, som 800 m², 2000m² eller 5000m². Lag gjerne en skisse av hagen din, da ser du lett blomsterbed, korridorer og andre områder som må avgrenses.

Alle robotgressklippere har klippemotor med kniver på undersiden. Knivene roterer i høy hastighet og klipper av gresset, som så blir liggende som "mulch" på plenen. Dette gjør at gresset klippes i svært små biter som raskt forsvinner inn i plenen og også gir den næring, som igjen fører til en grønnere og sunnere plen. Med en robotgressklipper avtar også veksten av mosen på plenen.

I tillegg til den åpenbare fordelen med en robotgressklipper som klipper plenen din automatisk og sparer deg for mye tid og energi, er den også veldig stillegående. For hvem har vel ikke blitt vekket tidlig en lørdag morgen av en alt for bråkete gressklipper? Med en stillegående robot kan både familien og naboen nyte en stille og fredfull morgen.

Å bruke en robotgressklipper til hagen er også et energismart valg som er bra for miljøet. Generelt er elektriske gressklippere både mer stillegående og mer klimasmarte fordi de ikke trenger å fylles med fossilt brensel. En robotgressklipper trekker også mye mindre energi enn andre gressklippere, blant annet fordi den verken klipper mer eller mindre enn det som er nødvendig, noe som gir en optimal energibruk. Roboten din oppdager også nøyaktig når den må tilbake til ladestasjonen for lading, noe som optimerer batterilevetiden til å vare så lenge som mulig.

Den største trusselen mot robotgressklipperen din i dag er torden eller lynnedslag. Antall tordenskadde robotgressklippere øker hvert år og siden din robotgressklipper er en dyr hjelper i hagen din, kan det være smart å investere i en lynbeskyttelse. Vår lynbeskyttelse er svenskutviklet og tilpasset for å beskytte både ladestasjonen og roboten din mot overspenninger som fanges opp av ledningene i bakken. Lynbeskyttelsen er aktiv slik at du ikke trenger å gå ut eller reise hjem for å trekke ut kablene i dårlig vær.

Vi selger selvfølgelig også annet tilbehør til din robotgressklipper som garasjer, veggfester, kniver, terrengsett, testutstyr, børster, rengjøringssett og installasjonsmateriell.
RobotgressklippereTilbehør til robotgressklippereReservedeler til robotgressklippere
Kontakt oss

Velkommen til oss!

Vår styrke ligger i våre kunnskapsrike medarbeidere, som har lang erfaring med det vi selger. Jakt, fritid og jordbruk har vært vårt fokus siden 1911. Derfor kan du alltid føle deg sikker på at du får det rette svaret fra våre ærlige ansatte når du handler hos oss!

Vennlig hilsen Hylte Hunting & Outdoor

Om Hylte Hunting & Outdoor
Velkommen til oss
Kundeservice & Support
Dine rettigheter