Åpent kjøp i 30 dager
Ingen toll eller momsgebyrer
Personlig service
Velg land
  • Sverige
  • Danmark
  • Suomi
  • DE

Viser priser inkl. moms

|

Gjør valg i brukernavnet til venstre
Hylte Hunting & Outdoor

Jakt

Skyting

Fiske

Klær & Sko

Friluftsliv

Hage

Skog

Hjem & Hushold

Bygg & Verktøy

Dyr & Landbruk

Tilbudshjørne

Hylte

/

Black Friday

Black Friday

Black Friday JaktBlack Friday Klær og SkoBlack Friday OutdoorBlack Friday 4 for 3Black Friday Hjem og HageBlack Friday HundBlack Friday SkogBlack Friday Bygg & VerktøyBlack Friday VarmeklaerFiske Outlet
Du har sett 0 av 0 Produkter

Black Friday 2021

Black Fridays fremgang har spredt seg over hele verden og ingen har gått glipp av at det er Black Friday som er årets største shoppingdag? Det er da butikkene alltid investerer ekstra i å levere fantastiske tilbud og rabatterte priser på flere av produktene sine! Siden det selvsagt er en fin mulighet til å finne julegavene da årets beste tilbud er tilgjengelig og til og med i god tid før jul, har Black Friday blitt årets store salgdag og er også for mange starten på julehandelen! Black Friday faller alltid den siste fredagen i november og derfor faller Black Friday i år på fredag ​​26. november.

Black Friday-konseptet har eksistert i over 30 år, men fikk ikke stor innvirkning før på begynnelsen av 2010-tallet i Norden. I dag regnes Black Friday som en av de desidert største dagene for shopping i Norden og fortsetter år etter år å slå nye salgsrekorder både i butikk og på nett.

Siden Thanksgiving i USA alltid feires den siste torsdagen i november, blir Black Friday dermed en klemdag når mange amerikanere benytter anledningen til å være fri til å tilbringe tid med sine kjære. Black Friday er ikke en offisiell helligdag i USA, men skoler og arbeidsplasser er ofte stengt for å tillate fire dagers ferie knyttet til Thanksgiving. Under Black Friday i USA åpner de fleste butikker også veldig tidlig og stenger også sent på kvelden, så sent som ved midnatt.

Black Week 2022

Vi på Hylte Hunting & Outdoor nøyer oss ikke med å tilby eksklusive tilbud kun under Black Friday, men vi vil som vanlig ta sikte på å fylle butikken og nettsiden med gode priser i en hel uke - Black Week! Under Black Week får dere kunder en fantastisk mulighet til å finne store, små, myke og harde pakker for hele familien - vi har noe for enhver smak, også for våre firbeinte venner.

Du finner alle våre tilbud enkelt og greit på vår hjemmeside. Nytt for i år er at vi også vil samle alle tilbud på én kampanjeside. Vi vil ha spesielt fokus på utvalgte kategorier, fylt med bestselgere og produkter til gode priser! Trenger du en ny jaktbukse eller noe annet innen jakt? Som alltid har vi gode tilbud på våre produkter innen jakt, som jaktklær, optikk, kikkertsikte og nattsyn, så ikke gå glipp av Black Friday og Black Week. Kanskje det er på tide med en ny hodelykt eller robotstøvsuger? Hold utkikk - hvem vet hvilke tilbud som dukker opp?

I vårt tilbudshjørne har vi også valgt å samle et utvalg av våre produkter til kupp-priser, så benytt sjansen til et kupp ved å klikke deg inn i tilbudshjørne!

For ikke å gå glipp av noen av våre fantastiske tilbud, vil vi også foreslå at du melder deg på vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevene sendes vanligvis ut to ganger/uke, men i forbindelse med Black Friday og Black Week lover vi å holde deg ekstra oppdatert - da sender vi ut flere nyhetsbrev proppfulle av fantastiske tilbud!

Vi sees på Black Friday og Black Week 2022!
Black Friday JaktBlack Friday Klær og SkoBlack Friday OutdoorBlack Friday 4 for 3Black Friday Hjem og HageBlack Friday HundBlack Friday SkogBlack Friday Bygg & VerktøyBlack Friday VarmeklaerFiske Outlet
Kontakt oss

Velkommen til oss!

Vår styrke ligger i våre kunnskapsrike medarbeidere, som har lang erfaring med det vi selger. Jakt, fritid og jordbruk har vært vårt fokus siden 1911. Derfor kan du alltid føle deg sikker på at du får det rette svaret fra våre ærlige ansatte når du handler hos oss!

Vennlig hilsen Hylte Hunting & Outdoor

Om Hylte Hunting & Outdoor
Velkommen til oss
Kundeservice & Support
Dine rettigheter