Åpent kjøp i 30 dager
Ingen toll eller momsgebyrer
Personlig service
Velg land
  • Sverige
  • Danmark
  • Suomi
  • DE

Viser priser inkl. moms

|

Gjør valg i brukernavnet til venstre
Hylte Hunting & Outdoor

Jakt

Skyting

Fiske

Klær & Sko

Friluftsliv

Hage

Skog

Hjem & Hushold

Bygg & Verktøy

Dyr & Landbruk

Tilbudshjørne

Hylte

/

Hage

/

Robotgressklippere & tilbehør

/

Robotgressklippere

Robotgressklippere

Tilbehør til robotgressklippereReservedeler til robotgressklippere

70 produkter

Sorter på: Popularitet

Produkter per side: 24

Husqvarna Automower® 435X Awd Robotgressklipper

Husqvarna Automower® 435X Awd Robotgressklipper

57.953 kr

63.024 kr

På lager

8%

Husqvarna Automower 310 Mark II Startpaket

Husqvarna Automower 310 Mark II Startpaket

19.995 kr

22.861 kr

Pakke

13%

Du har sett 24 av 70 Produkter

Robotgräsklippare

På tide å kjøpe en robotgressklipper? Hos oss finner du et stort utvalg av robotgressklippere fra flere kjente varemerker. Nyt selskap med familie og venner mens robotgressklipperen holder plenen din i perfekt stand. Ingen lyd, ingen eksos, ingen bekymringer - bare mer tid til det du elsker! Hos oss finner du flere ulike modeller av robotgressklippere fra kjente merker som Husqvarna Automower, Gardena, Honda, STIHL og AL-KO.

En robotgressklipper fungerer slik at den tar vare på plenen din på egen hånd ved å navigere rundt mer eller mindre tilfeldig og klippe gresset for deg. De fleste modellene tilbyr i dag muligheten til å spesifisere din egen klippeplan eller styre roboten helt fra en app i telefonen, noe som gjør det veldig enkelt å justere klippetidene. Ved for eksempel å tilpasse klippetidene til dagtid, reduserer du også risikoen for å kjøre på et piggsvin ved et uhell i hagen.

Du kan for eksempel stille inn roboten til å klippe gresset for deg på hverdager. Da kan du nyte den nyklippede plenen til helgen!

En robotgressklipper styres automatisk av dens innebygde datamaskin eller innebygd maskinvare som GPS og begrensningskabelen som du graver rundt plenen. For eksempel hjelper begrensningskabelen til å forhindre at rabattene dine blir kjørt over eller roboten din rømmer til naboen. Med begrensningsledningene bestemmer du i hvilket område robotgressklipperen din skal bevege seg.

For å vite mer nøyaktig hvilken modell av robotgressklipper som passer til hagen din, er det viktig å finne ut hvilke forhold tomten din har. Ikke bare se på hvor stort tomtearealet ditt er, men regn også mer på hvor stort gressarealet som skal klippes er. Maksimal indikasjon for hvor stort areal en robotgressklipper kan klippe er også vanligvis i forhold til en flat og rektangulær overflate, de fleste hager krever en gressklipper som tåler litt mer enn maksindikasjonen. Dersom plenen din har trange ganger, uregelmessige blomsterbed, flere klippeflater eller bare skal klippes delvis, kan det med fordel også se på modellene som tåler «kompliserte flater». Synes du det er vanskelig å bestemme deg for hvilken robotgressklipper som passer dine behov, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss for råd.
Kontakt oss

Velkommen til oss!

Vår styrke ligger i våre kunnskapsrike medarbeidere, som har lang erfaring med det vi selger. Jakt, fritid og jordbruk har vært vårt fokus siden 1911. Derfor kan du alltid føle deg sikker på at du får det rette svaret fra våre ærlige ansatte når du handler hos oss!

Vennlig hilsen Hylte Hunting & Outdoor

Om Hylte Hunting & Outdoor
Velkommen til oss
Kundeservice & Support
Dine rettigheter