Åpent kjøp i 30 dager
Ingen toll eller momsgebyrer
Personlig service
Velg land
  • Sverige
  • Danmark
  • Suomi
  • DE

Viser priser inkl. moms

|

Gjør valg i brukernavnet til venstre
Hylte Hunting & Outdoor

Jakt

Skyting

Fiske

Klær & Sko

Friluftsliv

Hage

Skog

Hjem & Hushold

Bygg & Verktøy

Dyr & Landbruk

Tilbudshjørne

Hylte

/

Friluftsliv

/

Myggbekjempelse

Myggbekjempelse

MyggfangereMyggbeskyttelseMyggmiddel

15 produkter

Sorter på: Popularitet

Produkter per side: 24

1 til å vise...
Bushman Myggmedel Pump Spray 90 ml

Bushman Myggmedel Pump Spray 90 ml

119 kr

129 kr

På lager

8%

Du har sett 15 av 15 Produkter
1

Myggbekjempelse

Problemer med mygg på terrassen, hagen eller på tur? Hos oss finner du myggfangere til alle anledninger med en kapasitet som passer dine behov. Velg mellom flere kjente varemerker som Mosquito Magnet, Ryobi, Thermacell og Myggomax.

Det finnes mange metoder for å bekjempe mygg, hos oss finner du myggfeller, myggfanger, myggmaskiner, myggdrepere, myggnett, myggmiddel eller myggbeskyttelse. Hvordan du bruker myggmiddelet ditt er det som avgjør hva som passer deg. Går du for eksempel på tur og ønsker å holde deg beskyttet mot mygg, er den klassiske jungeloljen en veldig god beskyttelse, suppler med en bærbar myggbeskyttelse fra Thermacell og du unngår plagsomme mygg når du fisker, camper eller er i skogen. Thermacells bærbare myggbeskyttelse MR300 er svært populær blant campere, jegere og friluftsfolk. Den er veldig enkel å bruke, giftfri og gir en 20m² beskyttelsessone mot både knott og mygg. Det finnes også hylstre å kjøpe som gjør at du enkelt kan bruke myggbeskyttelsen i sekken eller beltet når du går på tur.

Er du derimot ute etter effektiv myggbeskyttelse til uteplassen eller verandaen din, har vi to større modeller myggmaskiner fra Mosquito Magnet, Pioneer og Executive – ekstremt effektivt for steder hvor det generelt er mye mygg. Mosquito Magnet hejlper på lang sikt til å redusere mygg og knott i hagen din, helt giftfri!

Leter du etter en fleksibel og bærbar myggmaskin som enkelt kan flytte rundt? Da er kanskje Ryobi OBR1800 noe for deg. Ryobis myggmiddel frastøter effektivt insekter ved hjelp av duftmatter slik at du unngår lukt, røyk, brann, flekker eller gasspatroner. OBR1800 er også utstyrt med håndtak og kroker som gjør det enkelt å plassere myggbeskyttelsen der du vil ha den i hagen eller uterom.

Vet du ikke hvilket myggbeskyttelse som passer deg? Et tips er å se på hvor stor kapasitet eller fangstområde myggbeskyttelsen din skal dekke. Dette står vanligvis på myggbeskyttelsen din. Du kan også prøve å flytte rundt på myggbeskyttelsen din for å finne det beste stedet å bekjempe myggen. Mygg har som regel en plass i hagen hvor den svermer, finner du rett sted vil dette gi best resultat.
MyggfangereMyggbeskyttelseMyggmiddel
Kontakt oss

Velkommen til oss!

Vår styrke ligger i våre kunnskapsrike medarbeidere, som har lang erfaring med det vi selger. Jakt, fritid og jordbruk har vært vårt fokus siden 1911. Derfor kan du alltid føle deg sikker på at du får det rette svaret fra våre ærlige ansatte når du handler hos oss!

Vennlig hilsen Hylte Hunting & Outdoor

Om Hylte Hunting & Outdoor
Velkommen til oss
Kundeservice & Support
Dine rettigheter