Åpent kjøp i 30 dager
Ingen toll eller momsgebyrer
Personlig service
Velg land
  • Sverige
  • Danmark
  • Suomi
  • DE

Viser priser inkl. moms

|

Gjør valg i brukernavnet til venstre
Hylte Hunting & Outdoor

Jakt

Skyting

Fiske

Klær & Sko

Friluftsliv

Hage

Skog

Hjem & Hushold

Bygg & Verktøy

Dyr & Landbruk

Tilbudshjørne

Hylte

/

Dyr & Landbruk

/

Hundegård & Tilbehør

Hundegård & Tilbehør

Halsbånd, kobbel & selerDyrefôr & GodbiterMat & vannskålerSenger & madrasser for dyrBur & GrinderDekken & VesterLeker for dyrDyrepleieHygieneprodukter for dyrFôring av husdyrGjerder

20 produkter

Sorter på: Popularitet

Produkter per side: 24

Ruti-Rex Treull

Ruti-Rex Treull

479 kr

På lager
Du har sett 20 av 20 Produkter
1

Hundegård & Tilbehør

Hos oss finner du alt du trenger for å bygge akkurat den hundegården som passer din hund best. Vi har alt fra seksjoner i flere forskjellige størrelser, hundedører, varmeelementer og treull. Ved å ha en klar plan fra starten på hvordan du vil bygge hundegården din sparer du både tid og penger. Det er noen ting det er greit å tenke på.

Det er viktig å ta hensyn til solen og i hvilken breddegrad du plasserer hundegården. Å kunne beskytte hunden mot den varme sommersolen er utrolig viktig og krever en form for beskyttelse, enten fra en bygning eller om du velger å bygge en planke eller tak som gir hunden din et skyggefullt sted. Når det gjelder bakkearbeid er det flere ulike alternativer. En jordduk for å holde ugresset unna er alltid et pluss. Du kan da bruke utefliser eller grus. Det finnes flere forskjellige typer grus og det er viktig å tenke på å velge en som ikke har skarpe kanter. Til slutt trengs det seksjoner, det er spesialseksjoner utviklet for hundekenneler. De monteres enkelt sammen med skrue og mutter og er vanligvis 120 cm x 180 cm og en dør i samme mål. Hundedør å montere i veggen gjør det enkelt for hunden å gå inn og ut etter behov. I hundehuset gjør treullen den varm og behagelig for hunden din. Det er et mykt trefibermateriale som isolerer mot kulde og effektivt tørker hundens fuktige pels.
Kontakt oss

Velkommen til oss!

Vår styrke ligger i våre kunnskapsrike medarbeidere, som har lang erfaring med det vi selger. Jakt, fritid og jordbruk har vært vårt fokus siden 1911. Derfor kan du alltid føle deg sikker på at du får det rette svaret fra våre ærlige ansatte når du handler hos oss!

Vennlig hilsen Hylte Hunting & Outdoor

Om Hylte Hunting & Outdoor
Velkommen til oss
Kundeservice & Support
Dine rettigheter