Åpent kjøp i 30 dager
Ingen toll eller momsgebyrer
Personlig service
Velg land
  • Sverige
  • Danmark
  • Suomi
  • DE

Viser priser inkl. moms

|

Gjør valg i brukernavnet til venstre
Hylte Hunting & Outdoor

Jakt

Skyting

Fiske

Klær & Sko

Friluftsliv

Hage

Skog

Hjem & Hushold

Bygg & Verktøy

Dyr & Landbruk

Tilbudshjørne

Hage / Gressklippere & Tilbehør / Gressklippere / Stihl RLE 240 Plenlufter
Billigast på prisjakt
Stihl RLE 240 Plenlufter
165025995-origpic-ce3438.jpg
165025995-origpic-2f227f.jpg
165025995-origpic-6502f6.jpg
165025995-origpic-dfc2d2.jpg
Stihl

Stihl RLE 240 Plenlufter

2.399 kr

2.699 kr
Artikkelnummer: 886661755240

Totalt:

2.399 kr

2.699 kr
Du sparer 300 kr
Webblager - På lager

Gratis frakt!

Produktinformasjon

Plenlufteren RLE 240 er en 2-i-1 maskin som både lufter gressplenen og fjerner mose like effektivt som den er lett, kompakt og enkel å anvende. Mosefjernerenheten er utstyrt med fjærer som fjerner mose og dødt gress uten å skjære i gressrøttene. Vertikalskjærerenheten har skarpe, robuste kniver som sikrer at plenen luftes effektivt og sørger for at vann og næringsstoffer lettere trenger ned til røttene. Mosefjerneenheten, i likhet med knivene, monteres eller demonteres raskt og enkelt. Med en arbeidsbredde på 34 cm oppnår man med RLE 240 en god balanse mellom høy ytelse og enkel håndtering. Plenlufterens hus er produsert i polymer, noe som gjør den svært robust, samtidig som den er svært lett. Med oppsamleren som følger med, kan du enkelt samle opp mose og dødt gress samtidig som du arbeider.

Bærehåndtak

Praktisk integrert bærehåndtak som gjør det enkelt å transportere og flytte klippen. Håndtaket kan også benyttes til å feste klipperen under transport.

Integrert strekkavlastning for strømkabel

Den integrerte strekkavlastningen gjør at skjøteledningen, som er plassert i kontakten på maskinen, ikke faller ut under arbeid.

Lette hjul

De robuste drivhjulene er utstyrt med retningsstabilitet og traksjonsprofil. De er lette å rengjøre og er vedlikeholdsfrie.

Mosefjernerenhet

Mosefjernerenheten er utstyrt med fjærkroker som fjerner mose og sammenfiltret gress uten å skjære i gressroten (gressrotsonen). I likhet med knivene kan mosefjernerenheten raskt monteres eller demonteres med vanlig verktøy.

Plenluftingsenhet

Knivene som sitter fast på akslingen, sikrer at plenen luftes effektivt. De skarpe, robuste bladene sørger for et effektivt arbeidsresultat hver gang.

Polymerchassis

Polymerchassis på STIHL plenluftere er laget av høykvalitetspolymer som tåler slag, varme og er UV-bestandig. Meget holdbar, ruster ikke!

Sammenleggbart styre

Håndtaket felles enkelt ned ved å løsne to skruer og maskinen blir optimalt tilpasset for både oppbevaring og rengjøring. Ved rengjøring tippes maskinen bakover sik at den står på høykant.

Skjæredybdeinnstilling

Knivenes skjæredybde i bakken kan enkelt justeres ved hjelp av det ergonomiske dreieknappen som er plassert på maskinens deksel.

Se alle varer fra Stihl

Produktspesifikasjoner

Drivkraft
Elektrisitet 230V
Effekt
1.5 kW
Oppsamler
yes
Vekt
16 kg
Garanti
2 år
Part nr
1000464808
Produsentens artikkelnummer
62910115610
Kontakt oss

Velkommen til oss!

Vår styrke ligger i våre kunnskapsrike medarbeidere, som har lang erfaring med det vi selger. Jakt, fritid og jordbruk har vært vårt fokus siden 1911. Derfor kan du alltid føle deg sikker på at du får det rette svaret fra våre ærlige ansatte når du handler hos oss!

Vennlig hilsen Hylte Hunting & Outdoor

Tilbudshjørnet

Se alle våre tilbud

Om Hylte Hunting & Outdoor
Velkommen til oss
Kundeservice & Support
Dine rettigheter