Åpent kjøp i 30 dager
Ingen toll eller momsgebyrer
Personlig service
Velg land
  • Sverige
  • Danmark
  • Suomi
  • DE

Viser priser inkl. moms

|

Gjør valg i brukernavnet til venstre
Hylte Hunting & Outdoor

Jakt

Skyting

Fiske

Klær & Sko

Friluftsliv

Hage

Skog

Hjem & Hushold

Bygg & Verktøy

Dyr & Landbruk

Tilbudshjørne

Hylte

/

Friluftsliv

/

Klokker & Tilbehør

/

Klokker

Klokker

Tilbehør til klokker

3 produkter

Sorter på: Popularitet

Produkter per side: 24

Garmin Instinct 2 Graphite

Garmin Instinct 2 Graphite

3.649 kr

På lager
Du har sett 3 av 3 Produkter
1

Klokker

Vil du ta trening, jakt eller fotturer til neste nivå? Kanskje du er interessert i å holde styr på puls eller helse? Uansett hva målet ditt med klokken er, er en aktivitetsklokke et hjelpemiddel som mange har blitt glad i og med en smart treningsklokke kan du lettere nå alle målene dine! Her finner du vårt brede utvalg av aktivitetsklokker fra markedsledende Garmin.

Kjært barn har mange navn, løpeklokke, skritteller, pulsklokke, treningsklokke, GPS-klokke eller aktivitetsklokke. Med en smartklokke ved din side kan du enkelt få full oversikt over aktivitetene dine. De fleste aktivitetsklokker tilbyr i dag funksjoner som skritteller, pulsmåler, kaloriforbruk, søvn- og stressregistrering, GPS og smartvarslinger, men funksjonene varierer avhengig av hvilken modell av treningsklokke du velger.

For deg som er jeger har vi slitesterke GPS-klokker som Fenix, Instinct og Tactix som er tilpasset jakt og hundeføreren. De fleste av klokkene våre er utstyrt med taktiske funksjoner som kart, musikk, avanserte treningsfunksjoner, smartvarsler på håndleddet og er kompatible med Garmin Alpha 100, Alpha 50, Astro 320, WeHunt-GPS som lar deg enkelt følge hundene uten må ta håndenheten frem. En annen fordel med Garmins klokker er deres TrackBack-rute, som lar deg enkelt navigere tilbake langs samme rute som du kom.

For de av dere som er ute etter en virkelig slitesterk jaktklokke kan vi anbefale Garmin Instinct-serien, det er en GPS-klokke bygget i henhold til den amerikanske militærstandarden 810G for varme-, støt- og vannmotstand. Instinct har også GPS, GLONASS og Galileo satellittnettverk som gjør det enklere å posisjonere og navigere i mer krevende miljøer enn bare GPS. Ytterligere fordeler er det innebygde 3-akse kompasset og den barometriske høydemåleren som hjelper deg med å orientere deg fremover. En stor nyhet i vårt Garmin-sortiment er også den nye solcelleserien hvor klokken lades ved hjelp av solen, som nå gir deg enda lengre batterilevetid!

Mange jegere har allerede oppdaget hvilket kraftig verktøy en aktivitetsklokke er - prøv du også!

Vet du ikke hvilken klokke som passer dine behov? Kontakt oss så hjelper vi deg!
Kontakt oss

Velkommen til oss!

Vår styrke ligger i våre kunnskapsrike medarbeidere, som har lang erfaring med det vi selger. Jakt, fritid og jordbruk har vært vårt fokus siden 1911. Derfor kan du alltid føle deg sikker på at du får det rette svaret fra våre ærlige ansatte når du handler hos oss!

Vennlig hilsen Hylte Hunting & Outdoor

Om Hylte Hunting & Outdoor
Velkommen til oss
Kundeservice & Support
Dine rettigheter