Åpent kjøp i 30 dager
Ingen toll eller momsgebyrer
Personlig service
Velg land
  • Sverige
  • Danmark
  • Suomi
  • DE

Viser priser inkl. moms

|

Gjør valg i brukernavnet til venstre
Hylte Hunting & Outdoor

Jakt

Skyting

Fiske

Klær & Sko

Friluftsliv

Hage

Skog

Hjem & Hushold

Bygg & Verktøy

Dyr & Landbruk

Tilbudshjørne

Hylte

/

Friluftsliv

/

Elsykler & mopeder

/

Elsykler & Sykler

Elsykler & Sykler

Elektriske mopederTilbehør til sykler

18 produkter

Sorter på: Popularitet

Produkter per side: 24

Ecoglider E-Bike Elsykkel MX2 Expo Sort

Ecoglider E-Bike Elsykkel MX2 Expo Sort

11.390 kr

På lager
Du har sett 18 av 18 Produkter
1

Elsykler

På tide med ny sykkel eller elsykkel? Hos oss finner du et stort utvalg av elsykler til både dame og herre i flere modeller og størrelser. I vår butikk finner du sykler og elsykler fra populære merker som Batavus og Marvil.

Så hva er egentlig en elsykkel? En elsykkel er egentlig som en vanlig sykkel med den smarte forskjellen at du kan få litt ekstra kraft i oppoverbakker, lengre distanser og sterk motvind. Den lille elektriske motoren som på de fleste modeller sitter under pakkeholderen hjelper deg å reise lengre avstander uten å nødvendigvis komme frem svett. En veldig smart oppfinnelse for alle som ønsker å kunne transportere seg på en komfortabel, miljøvennlig og billig måte!

Hos oss på Hylte Hunting & Outdoor finner du i tillegg til de klassiske syklene med lavt innsteg også en sammenleggbar modell. Alle våre modeller er i Unisex modell, som betyr at de passer både dame og herre. For deg som for eksempel er på jakt etter en elsykkel for pendling til jobb eller hverdag, vi tilbyr modellene Vindhem, E-motion, Genova, E-go og Razer med meget høy kvalitet og komfort. Alle modellene er utstyrt med anerkjente Shimano-veksler og 36V batteri. Kanskje du er på utkikk etter en elsykkel for å enkelt kunne komme deg rundt på campingferien? Da er den sammenleggbare elsykkelen Vindhem perfekt! Liten, fleksibel og kraftig nok til å ta deg opp til 7 mil! Den er også liten nok til å få plass i bagasjen for de som skal på campingvognferie eller leir.

Føler du deg usikker på hvilken modell du skal velge og har ikke mulighet til å prøvekjøre? Kontakt oss for råd!
Kontakt oss

Velkommen til oss!

Vår styrke ligger i våre kunnskapsrike medarbeidere, som har lang erfaring med det vi selger. Jakt, fritid og jordbruk har vært vårt fokus siden 1911. Derfor kan du alltid føle deg sikker på at du får det rette svaret fra våre ærlige ansatte når du handler hos oss!

Vennlig hilsen Hylte Hunting & Outdoor

Om Hylte Hunting & Outdoor
Velkommen til oss
Kundeservice & Support
Dine rettigheter