Åpent kjøp i 30 dager
Raske leveranser
Personlig service
Velg land
  • Sverige
  • Danmark
  • Suomi

Viser priser inkl. moms

|

Gjør valg i brukernavnet til venstre
Hylte Hunting & Outdoor

Jakt

Skyting

Fiske

Klær & Sko

Friluftsliv

Hage

Skog

Hjem & Hushold

Bygg & Verktøy

Dyr & Landbruk

Tilbudshjørne

Jakt / Optikk / Kikkertsikter / Trijicon AccuPoint Gul BAC 1-6x24
Billigast på prisjakt
Trijicon AccuPoint Gul BAC 1-6x24
Riktmedel_719307402249.jpg
DSC02880.jpg
DSC02901 (1).JPG
IMG_4575.PNG
Trijicon

Trijicon AccuPoint Gul BAC 1-6x24

16.899 NOK

Artikkelnummer: 719307402249
Trijicon AccuPoint 1-6x24 kikkertsikte. Med en optisk design som gir utrolig mange fordeler på de raskeste jaktene. Livstidsgaranti på siktet.

Totalt:

16.899 NOK

Webblager - På lager

Gratis frakt!

Produktinformasjon

AccuPoint 1–6x24 fra Trijicon har en optisk design med usannsynlig mange fordeler for de raskeste jaktene. Dette siktet fra AccuPoint-serien brukes av Mikael Tham når han jakter villsvin, Rasmus Boström når han jakter bjørn og Rasmus Gyllenberg når han vinner IPSC-konkurranser.


Lang øyeavstand; ingen "halvmåneklubb"

"Halvmåneklubben" du ikke ønsker å være en del av. Det er et lekent begrep blant jegere for de som har opplevd å skyte med kikkertsikte med kort øyeavstand, som gjør at man må krype (for) tett med øyet og på grunn av rekylen får man et smell, en ryddig «halvmåne». ". Trijicon jobber alltid ut i fra brukerens perspektiv og derfor har den nye AccuPoint 1-6 × 24 en øyeavstand på 100 mm. Forlat klubben med din nye AccuPoint 1-6 × 24.


Bredt synsfelt

Hvor mye ser du av hjorteflokken når du ser gjennom kikkertsikte? Ser du elgkalven som har falt etter? Et bredt synsfelt gjør at du får bedre oversikt over hele situasjonen og kan velge riktig dyr. Den nye 1-6 fra Trijicon holder også høy klasse her. 39,2 meter synsfelt på 100 meter gir deg kontroll over situasjonen, selv når du kun ser med ett øye gjennom siktet. 1-6 er selvfølgelig også tilgjengelig med BAC-trekant som letter skyting med begge øynene åpne og gir deg hele 120 graders synsfelt.


Ingen batterier

Den opplyste retikkelen AccuPoint 1-6 tar seg av seg selv. Fiberoptikk på dagtid supplert med tritium om natten. Ingen batterier som går tomme og ingen elektronikk som kan gå galt. Du glemmer ikke å tenne og du har ikke skrudd opp lyset for høyt slik at du blir blendet.

Det er ikke så dumt å slippe å tenke på det når det virkelig haster.


Rekyltest - 1000G

Det har lenge vært kjent at Trijicon fra starten er et optikkselskap rettet mot militære brukere. Trijicon ACOG 4 × 32 er verdens mest solgte kikkertsikte gjennom tidene. Dette militære utgangspunktet gir oss jegere en trygg plattform. Med AccuPoint 1-6 × 24 har Trijicon i USA nå fullt ut overtatt de tøffeste kravene og spesifikasjonene. Produktet utstråler slitestyrke og det forsterkes av den nye løsningen med en solid, grepsvennlig zoomring i metall. For å gi en bekreftelse på de tøffeste kravene, er siktet testet for rekyl opptil 1000 G!

Elefantriflen som rykker på Trijicon AccuPoint 1-6 × 24 er ikke tilgjengelig.


Ufølsom for øyeplassering

Trijicon AccuPoint 1-6 x 24 har en startpupill på hele 12 mm. Selv om dette kanskje ikke sier deg noe, er nok denne verdien vel viktig for din suksess i skogen. Det dette betyr for et sikte som er beregnet for raske, trange situasjoner er at siktet er mer «tilpassende». Når du kaster opp rifla blant ungene mens villsvinet gjør et utfall, er det ikke så nøyaktig hvor du plasserer øyet, siktet er rett og slett ikke så følsomt for øyets plassering. Med et klart bilde i stedet for en svart vignett blir det du og ikke villsvinet som ler sist.


Teknisk informasjon

Forstørrelse: 1-6 x

Linsediameter (mm): 24

Vekt (g): 545

Total lengde (mm): 280

Mellom rørdiameter (mm): 30

Rørmateriale: Aluminium

Øyeavstand: 100 mm

Retikkel: BAC-trekant

Med forstørrende retikkel: Nei.

Synsfelt im på 100 m: 39,2-6,3

Opplyst retikkel: Ja

Strømkilde belysning retikkel: Fiberoptikk, Tritium

Justerbar lysstyrke: Ja

Utgangspupill (mm): 12-4,1

Rekyltest: 1000 G

Garanti: Levetid på siktet og dagsbelysning / fiberoptikk og 15 år på nattlys / tritium.

Last ned en gratis innskytningstavle her!

Se alle varer fra Trijicon

Produktspesifikasjoner

Part nr
3000010579
Produsentens artikkelnummer
TR25-C-200091
Kontakt oss

Velkommen til oss!

Vår styrke ligger i våre kunnskapsrike medarbeidere, som har lang erfaring med det vi selger. Jakt, fritid og jordbruk har vært vårt fokus siden 1911. Derfor kan du alltid føle deg sikker på at du får det rette svaret fra våre ærlige ansatte når du handler hos oss!

Vennlig hilsen Hylte Hunting & Outdoor

Tilbudshjørnet

Se alle våre tilbud

Om Hylte Hunting & Outdoor
Velkommen til oss
Kundeservice & Support
Dine rettigheter