Åpent kjøp i 30 dager
Ingen toll eller momsgebyrer
Personlig service
Velg land
  • Sverige
  • Danmark
  • Suomi
  • DE

Viser priser inkl. moms

|

Gjør valg i brukernavnet til venstre
Hylte Hunting & Outdoor

Jakt

Skyting

Fiske

Klær & Sko

Friluftsliv

Hage

Skog

Hjem & Hushold

Bygg & Verktøy

Dyr & Landbruk

Tilbudshjørne

Skog / Skogutstyr / Skogsverktøy / Stihl Smart Connector Smart Connector
Billigast på prisjakt
Stihl Smart Connector Smart Connector
Stihl

Stihl Smart Connector Smart Connector

429 kr

440 kr
Artikkelnummer: 886661778225

Totalt:

429 kr

440 kr
Du sparer 11 kr
Webblager - På lager

Produktinformasjon

STIHL Smart Connector er en sensor med en diameter på snaut 5 cm, som monteres på maskinen. Den kan monteres på elektriske, bensin-, eller batteridrevet verktøy, og registrerer og lagrer driftstimene mens motoren kjører. Denne informasjonen overføres via Bluetooth® 4.2 til STIHL App (STIHL Connector kan monteres på verktøy som ikke er fra STIHL). Smart Connector tilbyr funksjoner og tjenester som et grunnlag for enhetsstyring både i hjemmehagen din ved å bruke STIHL appen, og for å styre maskinparken din med STIHL Connect Pro-portalen. STIHL Connect Pro er et skybasert system som gjør det mulig for profesjonelle brukere å administrere maskinparker og arbeidsoppgaver digitalt. Dette administreres av STIHL Smart Connector. STIHL Connect Pro-portalen gir deg en detaljert oversikt over statusen til din maskinpark, samt informasjon som varighet av bruken på en bestemt arbeidsoppgave. Du kan se tilgjengeligheten på maskinene, analysere maskinbruk, planlegge og styre arbeidsoppgaver med tilhørende ressurser; og analysere maskindata, som du deretter kan bruke til å optimalisere de daglige arbeidsprosessene. Smart Connector gir også informasjon om kommende vedlikehold og service, og om nødvendig kan systemet avtale en avtale direkte med en STIHL forhandler. Service-relaterte data kan også deles med forhandleren med din tillatelse, slik at de kan planlegge servicearbeidet på forhånd og bestille eventuelle nødvendige reservedeler. Dette kan forkorte servicetidene slik at maskinen raskt er klart til bruk igjen. STIHL Connected er en intuitiv måte å administrere maskinparken og arbeidsmengden på intelligent og effektiv måte. STIHL Smart Connector Tilkobling via Bluetooth Enkel installering Kompakt design Selvdrevet Støvsikker, vanntett og vibrasjonsresistent Kompatibel med ulike enheter GPS-lokalisering STIHL App Operativspesifikke instruksjoner Tips for stell og vedlikehold Oversikt over kommende service Digital oversikt over driftstimer Enkel evaluering av data STIHL Connect Pro Portal Omfattende digital flåtestyring Enkel planlegging og dokumentasjon av arbeidsoppdrag Mer oversiktlige prosesser Oversikt over driftstider Konkret analyse av data Fordeling av maskiner og ansatte til ulike oppdrag Tildeling av spesifikke navn for maskinene Viser informasjon i et kart Fordeler for private brukere Tilrettelegging av hagearbeidet Oversikt over service og vedlikehold på maskinen Enkel kontakt med din STIHL forhandler Oversikt over driftstider Oversikt over oppgaver og prosjekter i hagen Fordeler for profesjonelle brukere Effektiv koordinering av maskinparken Optimalisering av daglige arbeidsprossesser Full oversikt over maskinenes lokalisering og deres status Redusert nede-tid på maskinene Større forutsigbarhet Tids- og kostnadsbesparende Rask og enkel kontakt med din STIHL forhandler Enkel planlegging og dokumentasjon av arbeidsoppdrag Mer oversiktlige prosesser Oversikt over driftstider Fordeling av maskiner og ansatte til ulike oppdrag

STIHL connected App

Maskindata som er overført til STIHL connected App lagres i STIHL Cloud via wifi eller mobilt nettverk. Med de nye funksjonene i STIHL connected App får du bedre kontroll på både maskinens driftstid samt vedlikehold- og servicebehov.

STIHL connected Portal

Med STIHL connected Portal kan du på enkelt og effektivt koordiner din maskinpark. Du vil til enhver tid ha en oversikt over maskinens driftstid og serviceintervall.

Se alle varer fra Stihl

Produktspesifikasjoner

Garanti
1 år
Part nr
1000043147
Produsentens artikkelnummer
00004004900
Kontakt oss

Velkommen til oss!

Vår styrke ligger i våre kunnskapsrike medarbeidere, som har lang erfaring med det vi selger. Jakt, fritid og jordbruk har vært vårt fokus siden 1911. Derfor kan du alltid føle deg sikker på at du får det rette svaret fra våre ærlige ansatte når du handler hos oss!

Vennlig hilsen Hylte Hunting & Outdoor

Tilbudshjørnet

Se alle våre tilbud

Om Hylte Hunting & Outdoor
Velkommen til oss
Kundeservice & Support
Dine rettigheter