Åpent kjøp i 30 dager
Ingen toll eller momsgebyrer
Personlig service
Velg land
  • Sverige
  • Danmark
  • Suomi
  • DE

Viser priser inkl. moms

|

Gjør valg i brukernavnet til venstre
Hylte Hunting & Outdoor

Jakt

Skyting

Fiske

Klær & Sko

Friluftsliv

Hage

Skog

Hjem & Hushold

Bygg & Verktøy

Dyr & Landbruk

Tilbudshjørne

Skog / Ryddesag & Trimmer / Stihl KM 131 KombiMotor KombiMaskin
Billigast på prisjakt
Stihl KM 131 KombiMotor KombiMaskin
Stihl

Stihl KM 131 KombiMotor KombiMaskin

6.799 kr

Artikkelnummer: 886661367979

Totalt:

6.799 kr

Webblager - På lager

Gratis frakt!

Produktinformasjon

Sterk KombiMaskin med tohåndsstyre for profesjonelt bruk der det er høye krav til ytelse. KM 131 har en forenklet startprosess og stoppknapp slik at den alltid er startklar. KombiMotoren har en kraftfull 4-MIX® motor, stor bensintank for lengre intervaller og et luftfilter av papir. Kan utstyres med KombiVerktøyet FS-KM trimmer, BF-KM jordfreser samt HL-KM hekksaks. Fleksibiliteten som trengs Velg det rette verktøyet for ditt behov. til KM-forsatser

Bæresele

STIHL komfort bæresele gir en ideell fordeling av maskinvekten på skuldre, rygg og hofter i samsvar med ryggsekkprinsippet. Selens sideremmer holder brystpartiet fritt og gir på den måten stor bevegelsesfrihet. Den myke polstringen gjør selen behagelig å ha på seg.

Dekompresjonsventil

Denne ventilen åpnes med et enkelt trykk og lukkes igjen automatisk når motoren starter. Kompresjonen ved start reduseres ved at en liten del av den komprimerte luften i forbrenningskammeret kan slippe ut gjennom den åpne ventilen og dermed trengs det mindre kraft ved start.

Enhåndsgrep med stoppknapp

Alle innstillinger for motoren sitter komfortabelt integrert enkelt på håndtaket. Maskinen er enkelt og trygt. Stopp-knappen går bestandig automatisk tilbake til startposisjon så maskinen alltid er klar til å starte.

Hurtigkobling

Den innovative hurtigkoblingen gjør det mulig å skille kombimotorer og kombiverktøy fra hverandre raskt og uten verktøy.

Luftfilter med lang levetid

Lett tilgjengelig papirfilter for lang levetid - lang periode mellom hvert filterbytte.

Manuell bensinpumpe

På STIHL Kombi motorer med en primer, den manuelle drivstoffpumpen gjør starten lettere og antall trekk i startsnoren blir redusert. Når blæren trykkes, fylles forgasserens drivstoffkammer med drivstoff. Allerede ved første drag er det nok drivstoff til å få en gnist og antall trekk i startsnoren er redusert betydelig.

STIHL 4-MIX motor

Kombinerer fordelene fra både 2-takts- og 4-takts motorene. Det revolusjonerende 4-MIX prinsippet gir et lavere lydnivå, høyt dreiemoment og utvikler opp til 80 % mindre utslipp av skadelige avgasser.

Stoppknapp

Kontroll av stoppbryteren ved omstart er unødvendig. Maskinen er alltid klar til bruk.

Styre

Brukes når du skal arbeide over lengre tid, f.eks rydding av større flater. Styret gjør det enkelt å føre maskinen med rolige og jevne bevegelser. Til maskiner med styre inngår alltid bæresele som standard.

Se alle varer fra Stihl

Produktspesifikasjoner

Effekt
1.4 kW
Drivkraft
Bensin 2-takts
Sylindervolum
36.3 cm³
Tankvolum
1.4 l
Vekt
4.8 kg
Lydnivå
110 dB(A)
Lydtrykknivå
100 dB(A)
Garanti
2 år
Part nr
1000089900
Produsentens artikkelnummer
41802000587
Kontakt oss

Velkommen til oss!

Vår styrke ligger i våre kunnskapsrike medarbeidere, som har lang erfaring med det vi selger. Jakt, fritid og jordbruk har vært vårt fokus siden 1911. Derfor kan du alltid føle deg sikker på at du får det rette svaret fra våre ærlige ansatte når du handler hos oss!

Vennlig hilsen Hylte Hunting & Outdoor

Tilbudshjørnet

Se alle våre tilbud

Om Hylte Hunting & Outdoor
Velkommen til oss
Kundeservice & Support
Dine rettigheter