Åpent kjøp i 30 dager
Ingen toll eller momsgebyrer
Personlig service
Velg land
  • Sverige
  • Danmark
  • Suomi
  • DE

Viser priser inkl. moms

|

Gjør valg i brukernavnet til venstre
Hylte Hunting & Outdoor

Jakt

Skyting

Fiske

Klær & Sko

Friluftsliv

Hage

Skog

Hjem & Hushold

Bygg & Verktøy

Dyr & Landbruk

Tilbudshjørne

Hylte

/

Jakt

/

Hundpeil & GPS

/

Sporsendere GPS

Sporsendere GPS

Tilbehør til hundepeilerHåndholdt GPSTilbehør for håndholdt GPSKart

9 produkter

Sorter på: Popularitet

Produkter per side: 24

TK-919 4G GPS Tracker

TK-919 4G GPS Tracker

1.749 kr

På lager
Du har sett 9 av 9 Produkter
1

Sporsendere

Leter du etter en sporsender til din bil, båt, bobil, sykkel eller hund? Her har vi samlet vårt utvalg av sporsendere og GPS-trackere. Hos oss finner du mindre sporsendere fra kjente varemerker som WeHunt og TK-Star.

Med en sporsender eller GPS-tracker kan du enkelt se hvor hunden din befinner seg og dette er noe som kan være svært verdifullt for jegere. Du kan enkelt feste sporsenderen rundt hundens hals ved hjelp av det medfølgende halsbåndet. Når halsbåndet er aktivt kan du enkelt følge hundens bevegelser via en app til telefonen. TK-Star sporsendere bruker SIM-kort eller forhåndsbetalte kort mens WeHunt er basert på et abonnement. For en sporsender tilpasset jakt anbefaler vi TK-909 eller WeHunt da disse er designet og mer egnet for jakt da de tåler vann (TK-909 er IPX6-klassifisert og leveres i vanntett fodral). Begge disse sporsenderne har flere smarte funksjoner som ringefunksjoner og TK-909 har også en SOS alarmfunksjon. Er du på jakt etter en sporsender som du kan bruke til din bil, båt, lastebil, bobil eller annet, har vi også modellen TK-905 som er designet for å festes til ulike typer kjøretøy. I likhet med de andre modellene er denne sporsenderen vanntett og trenger abonnement, men har lengre standby-tid på inntil ca 1-2 måneder og også en tyverialarm som sender SMS dersom kjøretøyet flyttes.

Vil du finne den beste sporsenderen for dine formål? Kontakt oss så hjelper vi deg å finne riktig sporsender.
Kontakt oss

Velkommen til oss!

Vår styrke ligger i våre kunnskapsrike medarbeidere, som har lang erfaring med det vi selger. Jakt, fritid og jordbruk har vært vårt fokus siden 1911. Derfor kan du alltid føle deg sikker på at du får det rette svaret fra våre ærlige ansatte når du handler hos oss!

Vennlig hilsen Hylte Hunting & Outdoor

Om Hylte Hunting & Outdoor
Velkommen til oss
Kundeservice & Support
Dine rettigheter