Åpent kjøp i 30 dager
Ingen toll eller momsgebyrer
Personlig service
Velg land
  • Sverige
  • Danmark
  • Suomi
  • DE

Viser priser inkl. moms

|

Gjør valg i brukernavnet til venstre
Hylte Hunting & Outdoor

Jakt

Skyting

Fiske

Klær & Sko

Friluftsliv

Hage

Skog

Hjem & Hushold

Bygg & Verktøy

Dyr & Landbruk

Tilbudshjørne

Jakt / Kjøtthåndtering / Tilbehør til røyker / Smokepins 12-pack Hickory
Billigast på prisjakt
Smokepins 12-pack Hickory
Smokepins12p_hickory.jpg
Hunter

Smokepins 12-pack Hickory

309 kr

Artikkelnummer: 7350070626789
12 røykpinner Hickory. Kaldrøyk kjøtt, fisk og fjærfe enkelt uten røyk!

Totalt:

309 kr

Webblager - På lager

Produktinformasjon

Smokepins gjør kaldrøyking enkelt! Du trenger ikke lenger mye utstyr for å oppnå en skikkelig god kaldrøyking – spar tusenvis av kroner med denne bærekraftige konserveringsmetoden.

Du kommer raskt i gang. Bygg et røykeri av papp eller bruk en kulegrill eller noe annet av tilsvarende størrelse. Bare sørg for å holde øye med røykuttaket. Smokepins er så praktiske at du kan kaldrøyke hvor som helst – hjemme, på fisketur, i sommerhytta eller på båten.

Heng produktene dine i røykeriet og tenn deretter en Smokepin. Blås ut flammen og sørg for at hele ringen lyser. Fest Smokepin til holderen og plasser den på et brannsikkert underlag i bunnen av røykhuset.

Hvor lang tid røyking tar avhenger av størrelsen på det du vil røyke. Store deler tar lengre tid enn mindre. Du bruker en Smokepin om gangen og legger nye etter hverandre til røykingen er ferdig. Kaldrøyk fisk og kjøtt samtidig uten problemer. Røyk gjerne store mengder om gangen – bra for både miljøet og lommeboken. Du bruker like mange Smokepins uansett hvor mye du putter i røykhuset. Det går fint å fryse ned røkte produkter og lagre til senere.

Så lenge brenner Smokepins
En Smokepin brenner i omtrent 1 time og 25 minutter. Det kommer litt an på forholdene. Hvis det blåser, vil trekken i røykbeholderen være større og Smokepins vil brenne raskere.

Slik tenner du Smokepin
  1. Bruk en lighter og tenn Smokepin på enden med den største åpningen.
  2. Når flammen har lagt seg, blås den ut. Blås litt på gløden til hele ringen gløder.
  3. Plasser Smokepin i holderen med den glødende siden vendt opp.
  4. Plasser holderen på et brannsikkert underlag inne i røykbeholderen.
  5. Trekket i beholderen skal være minimalt (liten åpning nederst for luftinntak og øverst for røykutslipp).
  6. Når din første Smokepin brenner ned (etter ca. 1 time og 25 minutter), bytt den ut med den neste.

På den måten får du en sterkere røyksmak
Hvis du ønsker en sterkere røyksmak eller hvis du røyker større ingredienser, bruk flere Smokepins. Du bruker fortsatt en om gangen, men lar ingrediensene ryke lenger. Store produkter skal både røykes og modnes over lengre tid.

Produktspesifikasjoner

Part nr
3000046285
Produsentens artikkelnummer
TK02004
Kontakt oss

Velkommen til oss!

Vår styrke ligger i våre kunnskapsrike medarbeidere, som har lang erfaring med det vi selger. Jakt, fritid og jordbruk har vært vårt fokus siden 1911. Derfor kan du alltid føle deg sikker på at du får det rette svaret fra våre ærlige ansatte når du handler hos oss!

Vennlig hilsen Hylte Hunting & Outdoor

Tilbudshjørnet

Se alle våre tilbud

Om Hylte Hunting & Outdoor
Velkommen til oss
Kundeservice & Support
Dine rettigheter