Åpent kjøp i 30 dager
Ingen toll eller momsgebyrer
Personlig service
Velg land
  • Sverige
  • Danmark
  • Suomi
  • DE

Viser priser inkl. moms

|

Gjør valg i brukernavnet til venstre
Hylte Hunting & Outdoor

Jakt

Skyting

Fiske

Klær & Sko

Friluftsliv

Hage

Skog

Hjem & Hushold

Bygg & Verktøy

Dyr & Landbruk

Tilbudshjørne

Dyr & Landbruk / Halsbånd, kobbel & seler / Dyreseler / Non-stop Dogwear Nansen Stick Harness
Billigast på prisjakt
Non-stop Dogwear Nansen Stick Harness
nonstopdogwear_b2b___DSC3778_3.jpg
nonstopdogwear_b2b_Nansen Stick Harness_Dallas-Sti
nonstopdogwear_b2b_magazine_Nansen Stick Harness i
Non-Stop Dogwear

Non-stop Dogwear Nansen Stick Harness

Fra 1.049 kr

Artikkelnummer: 7071652020008
Sele laget for hardtarbeidende hunder som har konstant last å trekke, f.eks. en slede eller andre vekter hvor slepesenteret er lavt.
Gjør valg

Totalt:

1.049 kr

Webblager - På lager

Produktinformasjon

Nansen Stick-selen legger minimalt press på hundens hofter og rygg, utviklet for hundekjøring og trekk med lettere vekter.

Denne selen er utviklet sammen med den firedobbelte Iditarod-mesteren, Dallas Seavey, og er laget for hardtarbeidende hunder som har en konstant belastning å trekke, f.eks. en slede eller andre vekter hvor slepesenteret er lavt. Dallas Seavey ønsket å løse problemer som mange kjørere møter med de bakre hundene i laget, som er utsatt for rygg og hofte. Resultatet er Nansen-stokkselen, som belaster hundens rygg og hofter mindre enn en vanlig Nome-sele. Når en slede eller slede sklir i terrenget, beveger Nansen Stick Harness seg opp og ned bak hundens hofter. Dette letter belastningen på hofter og rygg slik at hundens energi utnyttes bedre og får en mer komfortabel trekkstilling. Et elastisk bakstykke holder pinnen i riktig posisjon. Det er en refleksløkke i nakken slik at kjøreren kan observere hundens bevegelse når det er mørkt.

Nansen stokksele finnes i halve størrelser som har samme rygglengde men større halsomkrets. De halve størrelsene har en rød finish, full størrelser har en blå finish. Rygglengden på denne selen varierer fra størrelse til størrelse. Men den totale lengden på selen er den samme, uansett størrelse. Hundens velvære er en forutsetning når Non-Stop Dogwear nøye designer alle seler. Ergonomisk design krever oppmerksomhet på detaljer. Innerforet er alltid utformet slik at alle materialer overlapper hverandre uten harde kanter. Hvert sting har sin glatte side mot hundens kropp, alt for å sikre at selen ikke skader hunden. Alle seler har integrert 3M reflekterende materiale for hundens sikkerhet. Denne selen er forsterket med Hypalon på utsatte deler. 

Se størrelsestabell her for å velge riktig størrelse.

Se alle varer fra Non-Stop Dogwear

Produktspesifikasjoner

Part nr
3000028342
Produsentens artikkelnummer
2000
Kontakt oss

Velkommen til oss!

Vår styrke ligger i våre kunnskapsrike medarbeidere, som har lang erfaring med det vi selger. Jakt, fritid og jordbruk har vært vårt fokus siden 1911. Derfor kan du alltid føle deg sikker på at du får det rette svaret fra våre ærlige ansatte når du handler hos oss!

Vennlig hilsen Hylte Hunting & Outdoor

Tilbudshjørnet

Se alle våre tilbud

Om Hylte Hunting & Outdoor
Velkommen til oss
Kundeservice & Support
Dine rettigheter