Åpent kjøp i 30 dager
Ingen toll eller momsgebyrer
Personlig service
Velg land
  • Sverige
  • Danmark
  • Suomi
  • DE

Viser priser inkl. moms

|

Gjør valg i brukernavnet til venstre
Hylte Hunting & Outdoor

Jakt

Skyting

Fiske

Klær & Sko

Friluftsliv

Hage

Skog

Hjem & Hushold

Bygg & Verktøy

Dyr & Landbruk

Tilbudshjørne

Hage / Robotgressklippere & tilbehør / Robotgressklippere / Husqvarna Automower® 320 Nera Robotgressklipper
Billigast på prisjakt
Husqvarna Automower® 320 Nera Robotgressklipper
mr-716707.webp
cd-374436.webp
za-136562.webp
lo-453154.webp
pe-588085.webp
op-755301.webp
h320-1130.webp
pe-561828.webp
Husqvarna

Husqvarna Automower® 320 Nera Robotgressklipper

29.406 kr

31.490 kr
Artikkelnummer: 7333377033276

Totalt:

29.406 kr

31.490 kr
Du sparer 2.084 kr
Webblager - På lager

Produktinformasjon

Pålitelig robotgressklipper for ujevnt terreng.
En modell med høy ytelse for gressplener opptil 2200 m², Automower® 320 NERA tilbyr en førsteklasses klippeopplevelse, robust design og pålitelig drift. Den patenterte ikke-faste frontaksen øker manøvrerbarheten og forbedrer ytelsen på ujevnt terreng i bakker med opptil 50 %. Presisjonsklipping er tilgjengelig gjennom kabelfri installasjon med Husqvarna EPOS™ Plug-in sett og Automower® Connect-tilgang fra smarttelefonen. Optimalisert ytelse med automatiske programvareoppdateringer med FOTA (Firmware Over The Air).

Kabelfri installasjon tilgjengelig

Automower® NERA-serien, som er kompatibel med det intelligente Husqvarna EPOS™ Plug-in-settet, gir deg friheten til fullstendig tilpassbart plenvedlikehold, ved å skape virtuelle grenser gjennom satellittbasert teknologi, i stedet for fysiske ledninger.

Automower® Connect app

Nyt bekvemmeligheten av fullstendig kontroll fra smarttelefonen din med Husqvarna Automower® Connect-appen. Fra kant til kant kan du administrere og overvåke din Husqvarna-robotklipper – og frigjøre deg fra oppgaven med å klippe plenen vel vitende at du alltid kommer til å oppnå en førsteklasses klipp. Gjør plenpleien din så bekymringsfri som mulig med Automower® Connect. Mobil-, Wi-Fi- og Bluetooth-tilkobling tilgjengelig, avhengig av modell. *Bluetooth®-tilkobling gir opptil 30 meters rekkevidde. Wi-Fi-tilkobling gir dekning fra hvor som helst i verden mens klipperen er koblet til Wi-Fi. Mobilkommunikasjon gir dekning fra hvor som helst i verden og inkluderer en 10 års mobildatakontrakt*. *Den inkluderte Automower® Connect 10-årskontrakten gjelder kun dersom en tredjepart gir tilstrekkelig mobildekning i området.

GPS-assistert navigasjon

Det innebygde GPS-systemet lager et kart over hagen, inkludert plasseringen av begrensningskabel og guidekabel. Husqvarna Automower® registrerer deretter hvilke deler av hagen som er klippet, og justerer klippemønsteret i forhold til dette. Dette sikrer optimal dekning av plenen og et utmerket klipperesultat.

Enestående samhandling

Alle Automower- modeller utstyrt med Automower® Connect er kompatible med både Amazon Alexa og Google Home. Det betyr at du kan gi en stemmekommando til smarthøyttaleren din og Automower® vil adlyde. Du kan utføre de vanligste kommandoene som start, stopp, parker, og du kan be om statusoppdateringer fra gressklipperen.

Smarte tilkoblinger med IFTTT

Integrer Automower® enda mer i ditt smarte hjem ved å bruke den i IFTTT-applikasjoner. Koble til en av våre smarte tilkoblinger i Automower® Connect-appen, eller lag din egen rutine med IFTTT. Kanskje du vil at klipperen skal parkere når barna kommer hjem fra skolen eller når værmeldingen viser kraftig regn? IFTTT ("If This, Then That") er gratis og enkel å bruke.

Automower® Access

Den nye Automower Access-brukerens interaksjon med høyoppløselig fargeskjerm, joghjul og statusindikatorer, gir en intuitiv, men avansert måte å styre klipperen på. Det ikonbaserte designspråket integreres intuitivt med Automower® Connect-smarttelefonappen, og gir en sømløs brukeropplevelse.

Automower® port for tilbehør

Tilgjengelig på Automower® NERA-serien, gjør tilbehørsporten det mulig å feste plug-in-tilbehør til klipperen og tilbyr tilleggsfunksjoner og teknologi. Som Husqvarna EPOS™ Plug-in sett som tilbyr kabelfri installasjon for tilpassbar plenpleie.

FOTA - Firmware-Over-The-Air

Mulighet for å gjøre oppdateringer av programvare automatisk og trådløst via Automower® Connect-appen for å aktivere nye funksjoner og oppdateringer.

GeoFence

Ved å definere et GeoFence-område for klipperen din via Automower® Connect-appen vil du motta varsler til din smarttelefon hvis klipperen flyttes utenfor dette forhåndsdefinerte området. Minimerer risikoen for tyveri og gir deg beskjed om hvor klipperen er til enhver tid.

Frostsensor

Klipperen stopper automatisk å klippe når det blir for kaldt for å beskytte gressplenen.

Værtimer

Justerer klippetiden i forhold til hvor fort gresset vokser, slik at Husqvarna Automower® bruker maksimal tid på å klippe i perioder der gresset vokser mye. I solskinn og tørt vær, eller sent på sesongen, bruker klipperen mindre tid på å klippe, noe som reduserer slitasjen på plenen og klipperen.

Automatisk håndtering av passasjer

Husqvarna Automower® registrerer automatisk smale passasjer, og finner veien selv gjennom de trangeste passasjer. Den varierer ruten gjennom passasjen for å unngå at det dannes hjulspor.

Systematisk passasjeklipping

For perfekt klipperesultat, kan robotklipperen stilles inn slik at den automatisk skifter klippemønster fra tilfeldig til systematisk modus i smale passasjer.

TargetHeight-funksjon for forbedret plenkvalitet

For forbedret plenkvalitet senkes klippehøyden automatisk fra maks til definert høyde over en periode på 10 dager.

Punktklipping

Spesialmodus for rask klipping av et begrenset område med høyere gress. Dette er spesielt nyttig for områder der det f.eks. står hagemøbler, når møblene er fjernet. Plasser gressklipperen på ønsket sted, og velg Punktklipping-modus. Gressklipperen klipper i små spiraler, og fortsetter deretter i automatisk modus.

Spiralklipping

Automatisk unksjonalitet for å jevne ut gresshøydeforskjeller. Klippedisken oppdager om klipperen går inn i området med høyere gress og bytter klippeteknologi til systematisk spiral mønster.

Profiler

Gjør livet lettere når du deler en robotklipper på flere steder. Med personlige navn på hver profil og installasjon er det enkelt å bytte mellom ulike oppsett.

Elektrisk høydejustering

Klippehøyden justeres raskt med den elektrisk styrte høydereguleringen som er lett tilgjengelig fra hovedmenyen.

Enkel rengjøring

Du kan vaske utsiden og undersiden av robotgressklipperen med en hageslange. Ved å bruke det monterte vedlikeholdsverktøyet kan dekslet enkelt tas av, slik at rengjøringen blir enkel og du kan komme til overalt.

Se alle varer fra Husqvarna

Produktspesifikasjoner

Maksimalt klippeareal
2200 m2
Maksimal helning innenfor arbeidsområdet
50 %
App-støtte
Automower® Connect@HOME
Flushable
yes
Batterikapasitet
5 Ah
Batteritype
Li-Ion
Limitation
Wire, Wireless with accessories
Drivkraft
Batteri
Klippebredde cm
24 cm
Klippehøyde maks
60 mm
Klippehøyde min
20 mm
Lydnivå
58 dB(A)
Mulige guidekabler
2 stk
Programvareoppdatering
FOTA
Timer
Ja
Vekt
12.6 kg
Bredde
54 cm
Lengde
75 cm
Høyde
28 cm
Garanti
2 år
Part nr
1000751249
Produsentens artikkelnummer
9705351-21
Kontakt oss

Velkommen til oss!

Vår styrke ligger i våre kunnskapsrike medarbeidere, som har lang erfaring med det vi selger. Jakt, fritid og jordbruk har vært vårt fokus siden 1911. Derfor kan du alltid føle deg sikker på at du får det rette svaret fra våre ærlige ansatte når du handler hos oss!

Vennlig hilsen Hylte Hunting & Outdoor

Tilbudshjørnet

Se alle våre tilbud

Om Hylte Hunting & Outdoor
Velkommen til oss
Kundeservice & Support
Dine rettigheter