Åpent kjøp i 30 dager
Ingen toll eller momsgebyrer
Personlig service
Velg land
  • Sverige
  • Danmark
  • Suomi
  • DE

Viser priser inkl. moms

|

Gjør valg i brukernavnet til venstre
Hylte Hunting & Outdoor

Jakt

Skyting

Fiske

Klær & Sko

Friluftsliv

Hage

Skog

Hjem & Hushold

Bygg & Verktøy

Dyr & Landbruk

Tilbudshjørne

Hylte

/

Hage

/

Drivhus & dyrking i hagen

/

Drivhus

Drivhus

Håndredskap til hagenTilbehør for dyrkingFrøGressfrøGjødsel & NæringUgrasbekjempelseJord
Du har sett 0 av 0 Produkter

Drivhus

Flere og flere mennesker oppdager sjarmen og alle fordelene som følger med å dyrke planter og grønnsaker i et drivhus. I tillegg til at drivhusene praktisk talt forlenger vekstsesongen og er et utmerket sted å kunne overvintre plantene dine, blir drivhuset for mange et ekstra rom og et favoritt sted å kunne bruke i flere sesonger. Flere drivhus er også så stilige at de oppleves som et vakkert smykke som pryder hagen. Kanskje drømmer du om å kunne invitere venner og familie på en ettermiddagskaffe eller kveldsmiddag i et drivhus på de lune sommerkveldene? I så fall kan vi anbefale deg på det varmeste å ta en titt på vårt utvalg av drivhus og lysthus fra Metalcraft.

Hos oss finner du et bredt utvalg av drivhus, alt fra store drivhus med god plass å sitte i til mindre modeller med plass til kun dyrking og minidrivhus.
Drivhusene utføres enten med glassvegger og kanalplasttak eller helt i kanalplast. Flere av modellene finnes i fargene hvit, svart, grønn og aluminium.

Et drivhus av kanalplast er både slitesterkt for skader og tåler godt vårt nordiske klima. I tillegg er kanalplasten UV-bestandig, noe som gjør at materialet beskytter mot den farlige UV-strålingen og gir lang levetid på kanalplasten.

Drivhus med glassvegger og kanalplasttak gir fordelene ved å ha et slitesterkt og trygt tak i kanalplast med UV-filtre som gir skygge og skaper et godt miljø for deg og plantene dine. Dette i kombinasjon med vegger i sikkerhetsglass som gir drivhuset ditt en mer eksklusiv følelse og en finere utsikt som gjør at du også kan bruke drivhuset som en fin vinterhage om du ønsker det.

I tillegg til alle drivhus har vi også et bredt spekter av dyrkingsprodukter som jord, frø, grasfrø, gjødsel og næringsstoffer, ugrasbekjempelse, pallkrager og annet tilbehør til dyrking.

Føler du deg usikker på hvilket drivhus du tror kan passe deg best, hjelper våre kunnskapsrike medarbeidere gjerne med tips og råd.
Kontakt oss

Velkommen til oss!

Vår styrke ligger i våre kunnskapsrike medarbeidere, som har lang erfaring med det vi selger. Jakt, fritid og jordbruk har vært vårt fokus siden 1911. Derfor kan du alltid føle deg sikker på at du får det rette svaret fra våre ærlige ansatte når du handler hos oss!

Vennlig hilsen Hylte Hunting & Outdoor

Om Hylte Hunting & Outdoor
Velkommen til oss
Kundeservice & Support
Dine rettigheter