Åpent kjøp i 30 dager
Ingen toll eller momsgebyrer
Personlig service
Velg land
  • Sverige
  • Danmark
  • Suomi
  • DE

Viser priser inkl. moms

|

Gjør valg i brukernavnet til venstre
Hylte Hunting & Outdoor

Jakt

Skyting

Fiske

Klær & Sko

Friluftsliv

Hage

Skog

Hjem & Hushold

Bygg & Verktøy

Dyr & Landbruk

Tilbudshjørne

Hage / Hekksakser / Stihl HS 82 RC-E, skjærelengde 60 cm Hekksaks - bensin
Billigast på prisjakt
Stihl HS 82 RC-E, skjærelengde 60 cm Hekksaks - bensin
Stihl

Stihl HS 82 RC-E, skjærelengde 60 cm Hekksaks - bensin

8.290 kr

Artikkelnummer: 886661263035

Totalt:

8.290 kr

9.299 kr
Du sparer 1.009 kr
Webblager - På lager

Produktinformasjon

Topputstyrt proffmaskin med lav knivhastighet for kraftige snitt. Maskinen leveres med 2-MIX motor, STIHL antivibrasjonssytem og STIHL Easy2Start, noe som gjør den både lettstartet og økonomisk i bruk. Det dreibare multifunksjonshåndtaket, sammen med lav vekt og lave vibrasjoner, gir høy arbeidskomfort. Utstyrt med kniver slipt på begge sider, langtids luftfilter-system og påskrudd skjær- og føringsvern.

Dobbelsidig slipte kniver

Knivene er slipt på begge sider. De spesialtilpassede knivene har en geometri som gir et perfekt klipperesultat.

Dobbeltannet kniv

Dobbeltannet kniv, dvs. at hekksaksen har kniver som skjærer på begge sider. Du slipper å skifte grep eller vende hekksaksen når du skal klippe f.eks oppover og nedover. Dette effektiviserer arbeidet betydelig.

Dreibart multifunksjonshåndtak

Det dreibare betjeningshåndtaket muliggjør en optimal håndtaksposisjon for enhver bruk - for lettvint og pålitelig betjening.

Elektronisk tenningssystem

Det helelektroniske tenningssystemet gir en sikker og enkel start samt en stille og jevn motorgang. Dessuten forbedres forbrenningen, utslippet av skadelige avgasser minsker og driftsikkerheten øker.

Klipping av tykke hekker

Til klipping av store og tykke hekker har STIHL spesialkonstruerte hekksakser med beskjæringsutførelse (R). Modellene er utstyrt med stor tannavstand, lengre skjæretenner og lavere knivhastighet, noe som gir en høy skjæreeffekt.

Langtids luftfiltersystem

Gjør intervallene mellom rengjøring av filteret lenger og beskytter samtidig effektivt motoren.

Multifunksjonshåndtak

Samtlige av motorens driftsfunksjoner er samlet og styres enkelt med én hånd på håndtaket.

Opphengingshull i håndtaket

Integrert i håndtaket finnes et hull for opphenging, slik at maskinen ikke tar opp unødig plass ved oppbevaring. Enkelt og greit.

Primer

STIHL primer fyller forgasseren med bensin slik at den starter umiddelbart når det dras i startsnoren. Overflødig bensin returneres til tanken slik at motoren ikke skal bli rå.

STIHL 2-MIX motor

2-MIX motoren kombinerer lave utslipp og drivstofforbruk med lav vekt og hurtig akselerasjon. Noe som er bra både for miljøet, helsen og lommeboken. Den hurtige akselerasjonen kommer til sin rett under arbeidet og det finnes nok kraft til å klippe grove hekker.

STIHL Antivibrasjonssystem

Eksakt beregnede fjærelementer reduserer vibrasjonene fra motoren slik at håndtaket blir nesten helt fritt for vibrasjoner. I vår nye serie har vi faktisk markedets laveste vibrasjoner.

STIHL Easy2Start

Med det jevne draget i startsnoren spennes fjæren mot kompresjonstrykket. Slik unngår du områder med stor motstand og rykkete bevegelser. Fjæren avgir automatisk den lagrede energien til veivakselen, slik at den blir satt i bevegelse og sørger for at motoren starter pålitelig. Dette gir en langsommere starthastighet på omtrent to tredjedeler.

Verktøyløst tanklokk

Tanklokket åpnes ved å trykke ned og vri om. Tanklokket har en utforming og dobbelt forsegling som gjør at det er sikret mot utilsiktet åpning, samtidig som det forhindrer at smusspartikler kommer inn i drivstofftanken.

Se alle varer fra Stihl

Produktspesifikasjoner

Sylindervolum
22.7 cm³
Drivkraft
Bensin 2-takts
Effekt
0.7 kW
Garanti
2 år
Lengde
120 cm
Lydnivå
106 dB(A)
Maks turtall
3200 rmp
Sverdlengde
60 cm
Tankvolum
0.46 l
Vekt
5.3 kg
Part nr
1000091743
Produsentens artikkelnummer
42370112982
Kontakt oss

Velkommen til oss!

Vår styrke ligger i våre kunnskapsrike medarbeidere, som har lang erfaring med det vi selger. Jakt, fritid og jordbruk har vært vårt fokus siden 1911. Derfor kan du alltid føle deg sikker på at du får det rette svaret fra våre ærlige ansatte når du handler hos oss!

Vennlig hilsen Hylte Hunting & Outdoor

Tilbudshjørnet

Se alle våre tilbud

Om Hylte Hunting & Outdoor
Velkommen til oss
Kundeservice & Support
Dine rettigheter