Åpent kjøp i 30 dager
Ingen toll eller momsgebyrer
Personlig service
Velg land
  • Sverige
  • Danmark
  • Suomi
  • DE

Viser priser inkl. moms

|

Gjør valg i brukernavnet til venstre
Hylte Hunting & Outdoor

Jakt

Skyting

Fiske

Klær & Sko

Friluftsliv

Hage

Skog

Hjem & Hushold

Bygg & Verktøy

Dyr & Landbruk

Tilbudshjørne

Skog / Klær & vernutstyr for skog / Hjelmer & hørselsvern for skog / Stihl Hjelmsett Skogshjelm G3000 Hode- og ansiktsvern
Billigast på prisjakt
Stihl Hjelmsett Skogshjelm G3000 Hode- og ansiktsvern
Stihl

Stihl Hjelmsett Skogshjelm G3000 Hode- og ansiktsvern

1.027 kr

1.085 kr
Artikkelnummer: 795711298784

Totalt:

1.027 kr

1.085 kr
Du sparer 58 kr
Webblager - På lager

Produktinformasjon

Skogshjelm G3000 leveres komplett med hørselvern, nettingvisir og nakkebeskyttelse. Ekstra bra ventilasjon og vendbar hjelminnredning.

Gjennomlufting

Bildet til høyre viser hvilke fordeler en hjelm med bra gjennomlufting har. Temperaturen synker med mellom 2 og 3 grader og luftfuktigheten synker med ca. 50%.

Hurtiginnstilling

Hjelmen tilpasser sig hodet ditt individuelt og optimalt på en utrolig enkel måte. Svært nyttig hvis flere bruker samme hjelm, eller hvis du bare ønsker å finjustere den, for eksempel hvis det blåser opp.

Nettingvisir

Samtlige av våre hjelmer og et ryddesett er utstyrt med nettingvisir. Nettingvisiret har bra lysgjennomslipp kombinert med bra beskyttelse - takket være sin fleksibilitet en lang levetid. Husk at et visir ikke kan erstatte vernebriller.

Regnbeskyttelse

Ved arbeide i regn er en regnbeskyttelse et meget praktisk tilbehør. Det hindrer at regndråper renner fra hjelmen og ned i nakken. Beskyttelsen ligger utenpå jakken og avleder effektivt alt vann.

UV-indikator

UV-stråling påvirker hjelmen over tid og gjør at den sprekker, selv om det ikke er synlig for det menneskelige øyet. Med en UV-indikator kan du se når det er tid å skifte hjelm. Indikatoren er plassert på toppen av hjelmen og er i begynnelsen helt rød. Etter hvert som tiden går og hjelmen utsettes for stråling, blir fargen svakere og til slutt hvit. Da er det på høy tid å bytte ut hjelmen. en praktisk og enkel innretning som gir ekstra sikkerhet.

Se alle varer fra Stihl

Produktspesifikasjoner

Garanti
1 år
Part nr
1000106490
Produsentens artikkelnummer
70018840160
Kontakt oss

Velkommen til oss!

Vår styrke ligger i våre kunnskapsrike medarbeidere, som har lang erfaring med det vi selger. Jakt, fritid og jordbruk har vært vårt fokus siden 1911. Derfor kan du alltid føle deg sikker på at du får det rette svaret fra våre ærlige ansatte når du handler hos oss!

Vennlig hilsen Hylte Hunting & Outdoor

Tilbudshjørnet

Se alle våre tilbud

Om Hylte Hunting & Outdoor
Velkommen til oss
Kundeservice & Support
Dine rettigheter