Åpent kjøp i 30 dager
Ingen toll eller momsgebyrer
Personlig service
Velg land
  • Sverige
  • Danmark
  • Suomi
  • DE

Viser priser inkl. moms

|

Gjør valg i brukernavnet til venstre
Hylte Hunting & Outdoor

Jakt

Skyting

Fiske

Klær & Sko

Friluftsliv

Hage

Skog

Hjem & Hushold

Bygg & Verktøy

Dyr & Landbruk

Tilbudshjørne

Hylte

/

Betalingsbetingelser

Betalingsbetingelser

Kjøp

Når du har lagt inn din bestilling, inngås en kjøpsavtale mellom deg og Hylte Hunting & Outdoor AB. En bekreftelse sendes til e-postadressen du oppga ved bestilling. Vi forbeholder oss retten til eventuell sluttsalg. Hylte Hunting & Outdoor inngår ikke avtaler med personer som ikke er myndige (under 18 år) og vi forbeholder oss retten til å nekte en bestilling.

Priser

Våre priser er alltid oppgitt inkusive mva i privatvisningen og eksklusiv mva i bedriftsvisningen, du bytter mellom disse to i vår landsvelger på siden. Vi tar forbehold om mulige trykk- og skrivefeil så vel som åpenbart feil priser. Mistanke om falske bestillinger og forsøk på bedrageri meldes til politiet.

Betalingsalternativer

I samarbeid med Walley / Collector Bank AB tilbyr vi ulike betalingsalternativer, hvilke betalingsmåter du kan velge mellom vises i kassen.

  •  Direktebetaling med Visa eller Mastercard
  •  Direktebetaling via bank
  • Faktura: betal 30 dager etter kjøp, ingen faktureringsgebyr
  • Del opp betalingen inntil 36 måneder

For fullstendige betingelser og eventuelle kostnader se dokumentene under:

Generelle betingelser for faktura og kontokreditt, privat (PDF)

Generelle betingelser for faktura og kontokreditt, selskaper (PDF)

Standardisert Europeisk forbrukerkredittinformasjon (PDF)

Foreninger og stiftelser 

Akkurat som for andre virksomheter foretas det en kredittsjekk for foreninger og stiftelser i forbindelse med kjøp. Siden denne type bedrifter sjelden har en juridisk enhet i ryggen, er kredittsjekken ofte noe strengere. Du kan da oppdage at faktura- eller delbetalingskjøp ikke er tilgjengelig for valgt kundenummer. Hvis du ønsker å revurdere grensen, kan du kontakte Walleys kundeservice (hello@walley.no) med følgende informasjon; siste årsberetning (resultat og balanse) og styreprotokoll. Om mulig kan du også legge bestillingen i foreningens eller stiftelsens navn og betale med kort eller direktebetaling. Trenger du tilleggsdokumenter til regnskapet er du hjertelig velkommen til å kontakte oss.

Kontakt oss

Velkommen til oss!

Vår styrke ligger i våre kunnskapsrike medarbeidere, som har lang erfaring med det vi selger. Jakt, fritid og jordbruk har vært vårt fokus siden 1911. Derfor kan du alltid føle deg sikker på at du får det rette svaret fra våre ærlige ansatte når du handler hos oss!

Vennlig hilsen Hylte Hunting & Outdoor

Om Hylte Hunting & Outdoor
Velkommen til oss
Kundeservice & Support
Dine rettigheter